vrijdag 18 maart 2011

Maar weer eens wat laten horen...

het gaat eigenlijk héél goed hier.
Breezer speelt zo nu en dan zelfs met mij.....soms word ik wel wat overmoedig en dan geeft hij me nog wel een tik hoor....maar lang niet meer zo gemeen als in het begin.
Ik groei al lekker hoor...toen ik hiet kwam wonen woog ik 729 gram....vanmorgen woog ik 1250 gram....dus ik ga als een speer...ze zegt dat ik een lekker bolletje aan het worden ben.

Voor de rest vermaak ik me hier wel hoor...beetje spelen, beetje eten...en veel en vaak bij het vrouwtje en Jazz liggen.
Van de week trof ze ons zo aan toen ze thuis kwam....die bolle(Jazz) ligt echt lekker hoor...hij is zacht en warm, en niet geheel onbelangrijk...héél lief voor mij!!
(op de foto word ik net wakker hoor...normaal kijk ik niet zo sloom)
Ze heeft een lekker vest waar ik zo lekker aan kan sabbelen, ja dat doe ik nog steeds....soms mis ik mijn moeder nog wel een beetje denk ik, maar ach...het vrouwtje is zo lief voor me, dat maakt een hoop goed.
Nou peeps...doe geen dingen die ik ook niet zou doen!!

2 opmerkingen:

 1. Dag lieve kleine haarbal.wat gaat het goed met jou en Breezer ,zie je wel dat het lukt en wie kan jou nu weerstaan? Heerlijk he zo'n warme grote en zachte vriend als Jazz om bij te slapen.En wat groei je goed zeg.Geniet jij maar lekker van je leventje hoor!!
  Een lieve aai ,Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg goed om te horen dat je zo goed aan het groeien bent en vooral dat je dikkere maatjes met de andere poezen aan het worden bent.
  Wel genoeg slapen he kleine knaap, dat heb je hard nodig om nog grotere te worden.
  liefs Chrissie

  BeantwoordenVerwijderen

Ik kan natuurlijk (nog) niet lezen, maar mijn vrouwtje wel!!
En die vind jullie reactie's altijd erg fijn zegt ze!!
Dusse...laat ff een krabbel achter, dan is zij ook weer blij ((-;